fbpx

Returnare produse

POLITICA DE RETURNARE

În calitate de consumator aveți dreptul de a renunța la cumpărare, fără a fi nevoit să justificați. Decizia de renunțare și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intrați în posesia produsului.

Clienții nemulțumiți de produs îl pot returna sau pot alege un alt produs care se încadrează în aceeași sumă. Produsele pot fi returnate doar în ambalajul original, în maxim 14 zile de la primirea acestuia. Acesta va fi returnat în aceeași stare în care a fost livrat, cu aceeași etichetă, în ambalajul original și având documentele de livrare. Contravaloarea produselor va fi returnată în maxim 30 de zile de la data returnării.

Pentru clienții care doresc să opteze pentru un alt produs, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 7 zile de la data returnării produselor comandate. Dacă sunt diferențe de preț, acestea vor fi returnate în maxim 30 de zile de la data returnării produselor comandate.

Cheltuielile de transport în cazul retururilor sunt suportate exclusiv de către client.

Pentru a renunța la o comandă clientul trebuie să notifice compania printr-un email sau telefon. Delish Handmade Cosmetics nu își asumă răspunderea pentru reclamațiile realizate după acest termen.

Pentru produsele care este necesar să fie păstrate în condiții specifice nu pot fi făcute reclamații. Nu ne asumăm răspunderea pentru că nu avem control asupra condițiilor de păstrare care pot afecta produsul.

Doar clienții persoane fizice pot renunța la o comandă, conform legislației în vigoare.