fbpx

Politica de livrare

EXPEDIERE PRODUSE

Expedierea produselor Delish Handmade Cosmetics se realizează exclusiv prin curier rapid, costul expedierilor fiind suportat de către dumneavoastră. Produsele sunt expediate în termen de maxim 48 ore de la primirea comenzii.

Totuși, se poate întâmpla ca un anumit produs să nu fie disponibil pe stoc. În această situație veți primi un timp estimativ de livrare. Ambalajul este adecvat transportului de produse fragile.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Comenzile pot fi plătite online, cu card bancar sau prin ramburs.

COSTURI EXPEDIȚIE

Comenzile de minim 75 lei plasate de utilizatori din Cluj-Napoca sunt livrate gratuit și se onorează într-o zi de la plasarea acestora.

În alte localități din țară comenzile se trimit prin curier rapid, iar costul de livrare este de 20 lei în limita a 1 kilogram (include atât produsul, cât și ambalajul) și crește pentru fiecare kilogram în plus cu câte 1 leu + TVA.

Taxa de transport în cazul plasării unei comenzi cu ramburs este de 25 lei.

Taxa de transport va fi adăugată la prețul total al produselor comandate și va apărea în coș înainte de a trimite comanda.

Dacă locuiți într-o localitate unde curierul rapid aplică tarife suplimentare pentru transport, vă rugăm să ne contactați telefonic pentru a discuta despre alte modalități de transport.