fbpx

Cremă de față Noourish

45,00 lei

Stoc epuizat

Descriere

Noourish este crema de față creată cu iscusință pentru un ten normal sau uscat și este potrivită pentru hidratare pe tot parcursul zilei. Produsul conține ulei de cocos, ulei de caise, ulei de macadamia, ceară emulsifiantă, hidrolat de Rosa Damascena, hidrolat de Rosa Alba, Vitamina A, Vitamina E, alantoină și conservant natural.

Mod de utilizare: Se aplică pe tenul curat ori de câte ori este nevoie. Se păstrează la temperaturi de până la 25°C.

Informații suplimentare

Gramaj

30 ml

(3 recenzii de la clienți)

3 reviews for Cremă de față Noourish

  1. Meda Maria Dincă

    Crema asta de față e genială. Vă spun sincer, sunt pasionată de skin care, am încercat produse de la mass market la high end… Crema asta e superrrrrrbă. Are o textură ușor spumoasă, aș spune, iar nivelul de hidratare al pielii după aplicare mi-a depășit cu mult așteptările! Nu încărca tenul, nu îl simți uleios, nu are miros, ceea ce e ideal pentru tenul meu sensibil, iar faptul că știi că este format doar din ingrediente naturale îți dă o și mai mare siguranță că folosești ce produs trebuie… Bravo, Delish, jos pălăria!

  2. Marioara

    Super

  3. Andreea Hantig

    Acum in perioada carantinei am observat ca pielea a inceput sa se usuce destul de tare si am apelat la produsele Delish 🙂 mai exact untul de corp cu roinita si crema de fata. Untul de corp il mai achizionasem in trecut si am fost foarte multumita, insa crema de fata e noua si sunt foarte multumita de ea, atat de textura, cat si de modul in care catifeleaza pielea 💪🥰 astept sa incerc noua crema de maini 🤔

Adăugați o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Produse îndrăgite și de: