fbpx

Cum a început Povestea Delish

 

Povestea Delish a început în decembrie 2017, în joacă. Pe atunci aveam nevoie de un produs natural pentru piele și am experimentat cu ingrediente naturale. Eram deja “prietenă” cu uleiul de cocos, am adăugat câteva ingrediente la fel de binefăcătoare și mi-am făcut primul unt de corp natural. A ieșit un unt de corp super hrănitor, cu un miros delicios. După ce i-am simțit efectele minunate pe pielea mea, am continuat să fac unturi ca un hobby, pe lângă jobul pe care îl aveam atunci.

Și apoi încet-încet prietenii și familia mea au aflat că fac asta și au vrut și ei. Și le-a plăcut. Atunci mi-am dat seama că poate ceea ce fac nu trebuie să rămână doar într-un cerc restrâns și că și alții merită să afle despre produsele mele naturale.

În 2018 am făcut primii pași concreți pentru ceea ce urma să devină afacerea mea- am aplicat pentru fonduri europene. Apoi timp de câteva luni de zile m-am pregătit pentru ceea ce urma prin cursuri de antreprenoriat. În octombrie 2018 mi-am prezentat planul de afaceri în fața unei comisii și am câștigat o finanțare pentru a-mi începe visul.

În 2019 am început să construiesc ceea ce este astăzi Delish Cosmetics și am făcut primii pași pe piața de cosmetice naturale. Iar 2020 îmi propun să fie anul în care Delish își face apariția în mâinile cât mai multor femei frumoase.

În mâinile tale.

De ce este important ceea ce fac

Cred că ajut oamenii prin produsele mele. Îi ajut să se îngrijească, să aibă o piele sănătoasă, să aibă mai multă încredere în ei, în frumusețea lor naturală. În fiecare produs pe care îl fac las câte o părticică din mine. Și cred că oamenii simt asta. Pentru mine, faptul că ajut oamenii este minunat.

Misiunea Delish

Am creat Delish cu misiunea de a ajuta la conturarea unei lumi în care oamenii să fie mai conștienți de puterea naturii și de beneficiile produselor realizate exclusiv din ingrediente naturale.

Viziunea Delish

Viziunea mea pentru Delish este să creez produse cosmetice delicioase din ingrediente naturale care să ajute femeile să se răsfețe, să fie mai încrezătoare și să se simtă mai frumoase.

Apariții Media